Aloë Vera drank is 100% natuurlijk en wordt gewonnen uit de Aloë Vera plant. De drank heeft veel gezondheidsvoordelen. Daarom gaan we in dit artikel in op wat het is, wat de voordelen zijn en waar je Aloë Vera drank kunt kopen.

Wat is Aloë Vera?

De Aloë Vera plant is afkomstig van het Arabische schiereiland, maar groeit ook in het wild in tropische, semi-tropische en droge klimaten over de hele wereld. De plant heeft meer dan 500 soorten en de plant bestaat voor 99% uit water en voor 1% uit een grote verzameling voedingsstoffen die een positieve invloed heeft op je lichaam.

Aloë Vera veel gebruikt in consumentenproducten, waaronder huidlotion, cosmetica, zalven of in de vorm ven gel voor kleine brandenwonden en zonnebrand. Helaas is er weinig wetenschappelijk bewijs dat een Aloë Vera extract werkt als cosmetisch of plaatselijk medicijn.

Voordelen Aloë Vera drank

Traditioneel staat Aloë Vera bekend als medicijn voor huidbehandelingen. Het stimullert de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt er dus voor dat de huid beter herstelt. Vroege toepassing van het product werd zelfs al gevonden in het 4e millenium. Voor je beeldvorming: dit is ruim 4000 jaar voor christus. Het gebruik van Aloë Vera drank wordt dus al jarenlang gebruikt door onze voorouders. En dat is niet voor niks. Het heeft namelijk een tal van gezondheidsvoordelen. Aloë vera zit vol met vitaminen en mineralen. Het is goed voor je spijsvertering, stimuleert je stofwisseling en zorgt ervoor dat voedingstoffen beter worden opgenomen. Ideaal voor sporters of mensen die zich bezighouden met gezonde voeding.

Aloë Vera bevat onder andere: natrium, calcium, ijzer, magnesium, mangaan, koper zink en chroom. Daarnaast bevat het Vitamine C en verschillende soorten Vitamine B. Deze stoffen verhogen je weerstand en zorgt voor een ontstekingsremmend effect.

Als laatste gezondheidsvoordeel zorgt Aloë Vera voor een betere balans tussen bacteriën en gisten in met name de darmflora. Hierdoor heeft het een reinigend effect op je darmen.

Aloë Vera drank kopen?

Zoals je uit dit artikel geleerd hebt is Aloë Vera een 100% natuurlijk product. Dit betekent dat er Aloë Vera het hoofdbestandsdeel is. Het is dus niet nodig om verschillende merken te vergelijken op inhoudt. Onderstaand vind je de bestverkochte Aloë Vera drank:

Veelgestelde vragen over Aloë Vera drank

Is Aloë Vera drank gezond?

Ja. Kort samengevat geeft Aloë Vera drank de ultieme ondersteuning en perfecte boost voor je immuunsysteem en interne reiniging. Aloë Vera is gezond en draagt bij aan:

  • Een betere spijsvertering en darmflora
  • Een snellere stofwisseling
  • Een betere weerstand
  • Een gezondere huid
  • Het herstellen en verminderen van ontstekingen.
Hoeveel Aloë Vera drank mag ik dagelijks drinken?

Bij gebruik van de Aloë Vera drank is het van belang dat je je aan de voorgeschreven hoeveelheid houdt (voor volwassenen 30 ml per dag). Een teveel aan Aloë Vera drank kan namelijk een laxerende werking hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.